13 december 2009

Up-to-badge week 50!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Net zoals vorige week, zijn er deze week helaas weer weinig badges bijgekomen; slechts 7 in totaal.

Twee van de zeven zijn voor Habbo Engeland. Deze badge is voor een campagne van St. Trinian's 2 (bioscoopfilm) en je kunt hem winnen door een quest op te lossen. Klik hier voor meer info over hoe je de badge kunt winnen.

De tweede voor Habbo Engeland is een IJsbeer badge. Deze kun je winnen door de ideale IJsbeer woonplek te maken. Klik hier voor meer info over hoe de badge kunt winnen.
Nummer 3 tot en met 6 zijn voor Habbo Brazilië / Portugal. Deze waren voor een competitie waarbij stemmers één van deze badges cadeau kregen als bedankje voor hun stem.
Dan houden we er nog 1 over en deze is voor Habbo Frankrijk. Het lijkt er op dat deze voor een campagne is.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010