08 januari 2010

Eet zoveel snert als je kan!

Het is buiten weer ijs koud. En wat is er nou beter dan een lekkere warme beker met snert? Precies, helemaal niks. Daarom heeft Habbo hier een leuke competitie voor bedacht, waarvoor de ketel met snert weer in de catalogus is geplaatst. De bedoeling is dat je zo veel mogelijk ketels met snert binnen probeert te halen. Dit kan door dit als een kado van iemand te krijgen, of gewoon zelf in de catalogus te kopen. De ketels uit het aanbiedingpakket tellen ook mee. Vanaf 9 januari tot en met 24 januari worden elke dag de 5 Habbo's uitgezocht die de meeste ketels binnen hebben gehaald, worden op de elfstedentocht 2010 groep geplaatst en winnen allemaal een ketel met snert badge! Veel succes allemaal!

3 opmerkingen:

  1. hoe kan je nou zeggen dat habbo hier een leuke competitie bij bedacht heeft?! ik vind dit echt puur afzetterij. het gaat nu als het ware om een badge 'kopen'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is orgineel bedacht, maar hij is inderdaad afzetterij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Idd Wii maar zoveel? Ik betaal dat niet hoor :O

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010