11 januari 2010

Elfstedentocht startkamer gevonden!

We wisten al dat het eraan zat te komen, de Elfstedentocht 2010. Maar wat we nog niet wisten is dat de kamers van dit jaar (waar we in gaan schaatsen) al zijn aangemaakt! Net zoals vorig jaar zijn ze op het account Elfstedentocht aangemaakt. In de kamer beschrijving staat dat het aankomende zaterdag om 16:00 uur start. Wees er dus bij!
Bron: Vogelpoep

5 opmerkingen:

  1. de 16e van januari is op een zaterdag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou het dan niet van vorig jaar zijn? Dat zei Habbies tegen mij op twitter...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De kamer is van vorig jaar, ik had hem toevallig nog bij mijn favorieten staan.

    .:coolrobske:.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je zoekt op ' 1 - Start ' vind je 2 kamers van ' Elfstedentocht ' die zo heten. De ene is van vorig jaar en de ander is van dit jaar. Coolrobske, jij hebt die andere bij je favo's staan. Check de beschrijving van de kamer om te zien welke je bij je favo's hebt staan.

    Btw, de rest van de elfstedentocht kamer laat ie niet zien als je ' Elfstedentocht ' intypt omdat de navigator maar maximaal 50 kamer laat zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. deze is van vorig jaar want ik heb hem nog als favo van vorig jaar maar het kan goed kunnen dat dit weer de kamer word

    -fabriekzus

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010