08 januari 2010

Virtuele elfstedentocht 2010!

Net zoals vorig jaar, is Habbo weer van plan om een virtuele elfstedentocht te houden in het hotel. Wanneer deze zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Wel zijn er al een paar competitie's en meubels door Habbo klaar gezet. Zo vind je nu in de catalogus vel artic meubels, een aantal kerst meubels en een gloed nieuw meubel: De personal coach! Perfecte meubels om een kamer te maken voor de volgende competitie:

Bouw een schaatsbaan!
Je kunt natuurlijk wachten op de elfstedentocht en daarna gewoon meedoen, maar je kan ook alvast gaan oefenen! Bouw een eigen schaatsbaan in je kamer en maak hem zo interessant mogelijk. Maak een screenshot van je kamer en stuur hem op naar Habbo. Vanaf aanstaande maandag wordt er elke dag 1 winnaar gekozen tot en met 15 januari en op de groep geplaatst. Elke winnaar krijgt een finse sauna en een personal coach badge!

Het weerbericht
Ook het weer staat niet stil. Maak een leuke pixelart, screenshot of youtube filmpje waarin jij de weersvoorspelling doet. Stuur deze op voor 15 januari. Van alle inzendingen worden de 5 leukste uitgekozen. Zij winnen allemaal finse sauna en personal coach badge.
Verder kun je natuurlijk ook nog meedoen aan de snert competitie.
Update: Een oplettende kinkie! heeft onderaan de groep 16 januari, 16.00 uur gezien. Waarschijnlijk zal hij dan plaats vinden!

3 opmerkingen:

  1. Ik weet Wanneer hij wordt Gehouden:
    Onderaan de groep staat 16 januari 16:00

    BeantwoordenVerwijderen
  2. woow kinkie, goed gespot! ik ben er dan bij en hoop dat ik win :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010