30 januari 2010

Up-to-badge week 4

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuwe Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week zijn er 15 badges gespot die je hier allemaal gaat zien met beschrijving. Laten we daarom maar snel beginnen.

We beginnen weer met ons eigen hotel. Het is niet echt een nieuwe badge, omdat Habbo Engeland hem met kerstmis al gemaakt had, en wij hem nu gebruiken. Ik heb het natuurlijk over de donderdag-deal badge. Je kent hem waarschijnlijk al, maar hier is hij dan nog een keer:





Gaan we door met Habbo Engeland. Ze hebben deze week wederom niet stil gezeten en weer nieuwe badges gemaakt. De eerste 2 badges zijn voor de promotie van Youth in Revolt. De derde badge is voor de promotie van Alians in the attic en de 4de badge is voor de winnaars van de terra / marmeren tegels bouwwedstrijd. Dit zijn ze:





Verder met 3 badges die internationaal gaan: De habbolympische winterspelen badges! Binnenkort zullen deze starten en zullen er waarschijnlijk met een aantal competitie's deze badges te winnen zijn:





Verder zijn er nog 6 badges voor Habbo Spanje gemaakt. Het lijken gewoon badges te zijn die als reclame voor iets dienen. Dit zijn ze:





En deze week sluiten we af met een badge voor Habbo Frankrijk. Het is een badge voor de popgroep PZK. Je kunt de badge krijgen door lid te worden van de groep. Dit is hem:





Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat hij hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: WII.master@habbospot.nl.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

4 opmerkingen:

  1. Ze zeggen dat die 'H' badges voor de Habbolympische winterspelen zijn.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zou inderdaad kunnen, aangezien de naam HO[getal] was. Miss staat HO dan voor Habbo Olympisch.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010