16 januari 2010

Up-to-badge week 2

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Net zoals vorige week, zijn er weer flink wat nieuwe badges bij gekomen. Deze week tellen we er namelijk 27! Laten we daarom maar snel beginnen!

We beginnen met ons eigen hotel. Deze hebben een beker badge in elkaar gezet. Waarschijnlijk is deze de prijs als je de elfstedentocht volledig uitschaatst. Dit is hem:





Dan hebben we ook nog een aantal badges die in alle hotels gebruikt zullen gaan worden. Het gaat hier natuurlijk om de valentijns badges. Dit zijn ze dan:




Door met een aantal badges voor Habbo Denemarken. Daar is namelijk een erg leuke competitie aan de gang. Je kunt je huisdier via dit formulier opgeven als huisdier van de week. De winnaar zal dan een badge krijgen met zijn huisdier erop! Ze zullen er zo uit gaan zien:




Verder met Habbo Engeland. Zij hebben deze week 5 badges gemaakt, waaronder een brandweer-Habbo badge en 3 badge's met romeinse goden . De goden badges horen bij de Perry Jackson actie. Dit zijn de badges:




Habbo Australië heeft deze week 2 nieuwe badges gemaakt voor het Habbofest 2010. Dit zijn ze:




Ook Habbo Duitsland heeft een aantal badges gemaakt. Het zijn 3 badges die betrekking hebben tot een aantal sci-fi competitie's die daar op het moment bezig zijn. Dit zijn de badges:




Verder heeft Habbo Noorwegen een kerstmis badge gemaakt, die een beetje laat is, en een gouden roller badge. Dit zijn ze:




Habbo Brazillië heeft nog een grappige badge met een krokodil erop die film kijkt. Deze is voor de promotie van het filmkijken (natuurlijk) . Dit is hem:




Ook heeft Habbo Amerika een badge gemaakt met een race auto erop. Het doel van deze badge is nog niet bekend. Dit is hem:




En tot slot maakte Habbo Zwitserland nog 2 nieuwe badges voor hun vorm van de nieuwsbrief. Dit zijn ze:




Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: WII.master@habbospot.nl.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

2 opmerkingen:

  1. WII.master, die bouwvakker-badge is geen bouwvakker- badge maar een brandweer-badge ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja inderdaad, Marco had er ook al een achtergrond bij gespot.

    En de 1e badge is 100% zeker voor 11 tocht want deze beschrijving zit erbij: deelnemer aan de elfstedentocht van 2010!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010