09 januari 2010

Up-to-badge week 1

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Er zijn de afgelopen week een heleboel badges gevonden. Namelijk 15 stuks! Laten we maar snel beginnen voor een badge voor ons eigen hotel: Habbo Nederland / België. Deze badge kun je winnen door middel van de snert competitie:





Ook Habbo Duitsland heeft deze week niet stil gezeten. Zij hebben 3 nieuwe badges voor de kamers van de week. Dit zijn ze:




Habbo Engeland heeft deze week toch weer 7 badges gemaakt voor hun hotel. Deze gaan denk ik gebruikt worden voor hun nieuwe nieuwsbrief:




Verder heeft Habbo Noorwegen nog een leuke winter badge gemaakt. Dit is hem:




Habbo Spanje heeft deze week een badge gemaakt met als onderwerp 'Pop'. Dit is hem:




Habbo Frankrijk heeft ook nog een badge gemaakt van Frank die een krant leest. Dit is hem:




En dan de laatste badge voor deze week. Het is een badge voor Habbo Brazilië. Het heeft iets te maken met lezen. Dit is hem:




Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week! Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: WII.master@habbospot.nl.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010