23 januari 2010

Up-to-badge week 3

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week hebben we 14 badges weten te spotten. Laten we daarom maar snel beginnen met up-to-badge en die badges eens laten zien!

Zoals normaal starten we weer met ons eigen Habbo Nederland / België. Deze week hebben we namelijk 5 nieuwe badges. De eerste badge kon je krijgen door de donderdag-deal te kopen. De 4 cambadges kun je verdienen via de camwijs-campagne. Dit zijn de badges:





Verder met Habbo Engeland. Zij hebben deze week weer 7 badges uitgebracht. De eerste badge is overduidelijk voor iedereen die zich via Facebook registreert. Daarnaast hebben we ook nog de badge voor het 9 jarig bestaan en een aantal badges voor de keukencompetities. Dit zijn ze:




En verder heeft Habbo Brazilië nog 2 badges gemaakt. De eerste badge is ter promotie van Habbo Rancho. Daarnaast is er ook nog een badge voor Alhambra competitie winnaars. Dit zijn ze:




Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat hij hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: WII.master@habbospot.nl.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

4 opmerkingen:

  1. die executive badge is niet nieuw en bestond al heel lang. vogelpoep moet weer terug komen, die was veeel beter1!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doe niet zo zielig vogelpoep was ook goed
    maar wii.master ook!!!
    hij hoeft dat toch niet persee te weten dat die er al was (wist ik ook niet)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Anoniem

    Ik vind 't echt laf dat je zoiets zegt en dan ook nog anoniem, WII.master doet het prima. Het lijkt net alsow jij gwn jaloers bent?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze is wel nieuw! Hij is toch pas sinds deze week in gebruik zeker!
    De zwarte balpen, die is oud. Maar deze is blauw!!

    Ronduit zwak dat je anoniem je reactie plaatst.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010