15 januari 2010

Nog meer elfstedentocht competitie's!

Een week geleden ging Habbo met een aantal competities van start die nu al weer verlopen zijn. Geen reden om stil te zitten, er komen namelijk 2 nieuwe competitie's voor de komende week!

De Koek-en-Zopie tent van Habbo:
We hebben nu al een tijd het Koek en Zopie koopje in de catalogus gehad, maar nu is het toch wel eens tijd om de beste uit alle koek en zopie tenten uit te kiezen. Daarom gaat Habbo de komende week elke werkdag één winnaar uitkiezen en deze op de groepshome plaatsen. Iedereen die geplaatst wordt wint weer een finse sauna en een personal coach badge.

Bloopers op het ijs:
Hoe kunnen we ook zonder: De bekende bloopers op het ijs. Elk jaar brengen ze je weer aan het lachen, en daarom is Habbo op zoek naar de 5 leukste ijsbloopers van Habbo! Maak een pixelart, screenshot of youtube filmpje en stuur deze op naar Habbo. Elke winnaar krijgt een finse sauna en een personal coach badge!
Naast deze competitie's kun je morgen natuurlijk ook meedoen aan de virtuele tocht der tochten: De Habbo elfstedentocht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010