20 november 2009

Habbo genomineerd voor beste community!

Binnenkort is het weer zo ver. Dan worden opnieuw de beste website's van het jaar bekend gemaakt. Voor Habbo's die al meer dan 1 jaar in het hotel rond lopen, zal dit waarschijnlijk wel bekend zijn. Vorig jaar was Habbo namelijk genomineerd en won het ook nog eens de prijs voor beste community! Natuurlijk wil Habbo deze titel niet kwijtraken, en daarom is Habbo wederom genomineerd! Binnenkort kan iedereen zijn stem uitbrengen. Dus wil jij nou dat Habbo nog een keer wint? Stem dan hier bij Website van het jaar op Habbo!

Update van Marco.11: Vandaag heeft Habbo bekend gemaakt dat ze genomineerd zijn en hebben ze beloofd dat als ze dit jaar weer Beste Community van het jaar worden iedereen een speciale badge krijgt! Vanaf donderdag staat er ook een gratis sticker in de home catalogus voor op je home.

Update van Marco.11: De sticker staat gratis in de home catalogus te koop!

Update van Vogelpoep: de stembussen zijn gesloten en de stemmen worden geteld. Aanstaande donderdag hoor je of Habbo één van de winnaars is.

2 opmerkingen:

  1. ze zeggen niet dat ze hem aan iedereen gaan geven marco je moet de laatste regels goed doorlezen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben toch meer Robloxfan :P

    [Ben.]

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010