28 november 2009

Up-to-badge week 48!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week zijn er weer nieuwe badges bijgekomen voor Habbo Nederland / België. Na de badges voor het 'Date of je Leven'-huis, zijn er deze week weer twee bijgekomen.

Één van die twee is een badge voor medewerkers van een nieuwe infobuspartner: Help Wanted. Zij zullen binnenkort in de infobus verschijnen.

De tweede nieuwe badge is de inmiddels bekende Surrosint badge. Je ontvangt deze badge op 7 december als je voor 5 december aan een Habbo vriend(in) een Openhaard 'Agro' cadeau doet.
Voor Habbo Singapore zijn twee badges geüpload ter gelegenheid van haar 5e verjaardag.
Voor Habbo Brazilië / Portugal zijn een tiental badges geüpload. Zijn het karma badges?
Habbo Brazilië / Portugal is niet de enige waarvoor veel badges zijn geüpload. Ook voor Habbo Frankrijk zijn er weer veel bijgekomen: 9 nieuwe badges!
Voor Habbo Engeland zijn 2 Knabbel en Babbel badges geüpload.
Ook nog voor Habbo Engeland zijn 3 Music Academy badges, een evenement dat daar nu in vollge gang is. Bemachtig de linker badge door lid te worden van de Habbo Music Academy groep.
Het houdt niet op want ook deze is nog gespot, wederom voor Habbo Engeland. Deze badge is ter gelegenheid van de verjaardag van Britney Spears. De Habbo's die de mooiste partyroom hebben gemaakt, winnen daarmee deze badge. Klik hier voor meer informatie.
En als kerst op de taart (of moet ik strik om de bot zeggen?) is er nog een badge voor Habbo Engeland met een bot met een strik eromheen.
Deze week is er slechts één badge gespot die internationaal gebruikt gaat worden. We hadden de badges met de hygiëne-inspecteur (klik) en met de personal coach (klik) al gezien, nu is er een badge met beide erop.
Voor Habbo Zwitserland / Oostenrijk hebben we nog een badge gespot met een dood visje.
En we eindigen met PEACE! Deze badge is voor Habbo Italië.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

1 opmerking:

  1. het is niet knabbel en babbel maar alvin and the chipmunks alvin en dat meisje uhh

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010