27 november 2009

De zoektocht naar de New Moon-fan!

Dat Twilight Saga: New Moon er aan zat te komen, is waarschijnlijk al geen verrassing meer. In andere artikelen van Habbospot heb je al kunnen lezen dat Habbo speciale aandacht ging besteden aan de film. Nu is het dan zo ver. Habbo gaat namelijk van start met de competities!

1. Organiseer Bella's verjaardag:
In de film wordt Bella, een vampier, 18 jaar! Een reden voor een feestje dus. De opdracht voor de eerste competitie is daarom: bouw een vampier villa en vier Bella's verjaardag. Stuur je event op via dit formulier. Staat jouw kamer op de groep? Dan ben jij dus één van de gelukkige winnaars! Elke winnaar ontvangt een level 2 Cullens badge, een plek in de finale en een zeldzame staande klok!

2. Bouw de villa van de Cullens in Habbo style:
Hoe zou een vampier eigenlijk leven? Aan jou de taak een sfeervolle vampieren kamer te maken. Vanaf morgen tot en met vrijdag wordt er elke dag 1 winnaar (net zoals bij de vorige competitie) uitgekozen en op de groep geplaatst. Wanneer je 1 van de 4 winnaars bent, win je een level 2 Cullens badge, een plek in de finale en een zeldzame staande klok!

3. De Trivia Quest: 1 - Bella en de Cullens:
De 3de competitie inmiddels al weer. Je moet ik een kamer beginnen, en daar in de kamer 'vraag' zeggen. De Bot die in de kamer staat zal dan een vraag stellen met verschillende opties. Zeg daarna je antwoord in de kamer, bijvoorbeeld: 'A' , en de bot zegt daarna wat je moet doen. Ga zo alle 10 de kamers af en vul het laatste antwoord in op dit competitie formulier. Habbo zal 5 willekeurige Habbo's uitkiezen en hen belonen met een level 2 Cullens Badge, een zeldzame staande klok en een plaatsje in de grote finale. Iedereen die de quest met succes afrond, wint een level 1 Cullens Badge.

4. Pixel je beste New moon fan-art:
Het is aan jou de taak om de film in een Habbo jasje te plaatsen. Hoe? Door middel van een pixelart of bijvoorbeeld een youtube filmpje. Uit alle inzendingen kiest Habbo de allerbeste. Deze wint een level 2 Wolfpack badge en een plaats in de grote finale. De 4 'net-niet' winnaars krijgen alle 4 een level 2 Wolfpack badge.

5. Maak een hangout kamer voor jou Wolfpack:
De Wolfpackers zijn personen die veel waarde hechten aan vriendschap. Zo is nu aan jou de taak voorgelegd, een huis te bouwen waar zij zouden willen wonen. Dinsdag tot en met vrijdag wordt er elke dag 1 winnaar uitgekozen en op de homepage van de groep geplaatst. Iedereen die hier geplaatst wordt, wint een level 2 wolfpack badge en een plek in de finale.

6. host je eigen Wolfpack-event:
Een Wolfpack leeft in de buitenlucht, maar wat doen ze eigenlijk? Aan jou de taak iets te verzinnen. Vul op dit antwoordformulier in wat je waar gaat doen, en misschien wordt jouw event wel uitgekozen en op de groep geplaats. Iedereen die op de homepage van de groep wordt geplaatst, wint een level 2 Wolfpack badge en natuurlijk een plek in de finale!

7. De Trivia Quest: 2 - Jacob en de Wolfpack:
Deze quest is eigenlijk gewoon hetzelfde als de eerdere trivia quest. Je start weer in de eerste kamer, beantwoord al de vragen en vult het laatste antwoord in op het competitie formulier. Iedereen die het goede antwoord inzend, wint een level 1 wolfpack badge. Daarnaast kiest Habbo weer 5 willekeurige Habbo's uit die alle 5 een level 2 Wolfpack badge winnen en een plek in de grote finale!

8. Pixel jouw favoriete scène:
Voor deze competitie is het wel handig dat je de film hebt gezien. Het is namelijk aan jou de taak een pixelart, stripverhaal of filmpje te maken van jouw favoriete scène. Van alle inzendingen kiest Habbo 5 Winnaars uit. De hoofdprijs is een level 2 Voltaire Badge, een heldere gotische bron en natuurlijk een plek in de finale. De andere 4 winnaars krijgen alle 4 een level 2 Voltaire Badge en een heldere gotische bron.

9. Maak je eigen vampier clan:
Deze competitie is eigenlijk precies hetzelfde als de competitie van de cullens en de wolfpacks. Het is aan jou weer de taak om een kasteel te bouwen voor een vampier. Uit alle inzendingen kiest Habbo elke dag een winnaar. Deze wordt weer op de twillight groep geplaatst. Iedereen die er uiteindelijk komt, wint een level 2 voltaire badge, een gotische bron en een plaats in de finale.

10. Host een koninklijk vampier event:
Wat doet een vampier overdag? Binnen blijven tegen het zonlicht? Habbo spelen? Slapen? Aan jou de taak dit te bedenken. Bedenk een leuk event, kies er een leuke kamer voor uit en vul het in op dit antwoordformulier. Elke dag is er weer 1 winnaar die op de groep wordt geplaatst. Elke winnaar wint een level 2 voltaire badge, gotische bron en een plek in de grote finale!

11. Trivia Quest: 3 - De Volturi:
Het is tijd voor jou laatste kans om in die finale te komen. Zoals de voorgaande 2 trivia quests, moet je alle kamers af gaan, de vragen beantwoorden en op het antwoordformulier het laatste antwoord invullen. Iedereen die dit goed doet, wint een Volturi Level 1 badge. 5 willekeurige Habbo's, krijgen een gothische bron, Volturi Level 2 badge en een plek in de finale.

Maar er is meer. Kom jij uiteindelijk in die grote finale en weet jij daar te winnen, dan ontvang jij de uiterst zeldzame New Moon Trofee die slecht 1 keer weg gegeven zal worden! Daarnaast is er voor de nummers 1, 2 en 3 ook een leuke prijs, namelijk een gesigneerd New Moon boek door Stephenie Meyer! De film is nu te bekijken in de bioscoop.

4 opmerkingen:

  1. ik vind hem niet echt mooi.. XD
    het enige dat er leuk aan is is dat er maar 1tje van is, dus je kan er voor vragen wat je er voor wilt hebben XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stomme manier om je fan-zijn te laten zien.

    Ten eerste : je moet meubels kopen
    Ten tweede : je moet pixelen
    en dat kan niet iedereen . Gewoonweg domme actie van HAbbo.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010