09 november 2009

Habbo Fashion Awards

''And the winners are...''
Helaas kan ik daar nu nog geen antwoord op geven maar over 2 weken wel. Vandaag is de zoektocht gestart naar de 5 beste mode designers en de 10 mooiste modellen. Je kan jezelf nomineren door de allerbeste te zijn uit verschillende competities die de komende twee weken elke werkdag plaats zullen vinden. De genomineerden krijgen een speciale opdracht en de beste mode designer en het mooiste model winnen ieder een unieke badge en een gesigneerde trofee.

Competitie 1:
De hotste winterlook. Maak een screenshot van de outfit, stuur hem voor dinsdag 3 november 17:00 uur op naar competition.nl@sulake.com en wie weet win je met jouw outfit wel een zeldzame bioscoop stoel. De allerbeste wint ook nog eens een maand HC en maakt ook kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Competitie 2:
De beste look voor een Habbodate. Maak een screenshot van de outfit, stuur hem voor woensdag 4 november 17:00 uur op naar competition.nl@sulake.com en wie weet win je met jouw outfit wel een zeldzame bioscoop stoel. De allerbeste wint ook nog eens een maand HC en maakt ook kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Competitie 3:
Executive-kleding bij een zakenlunch op de Ruiletage. Maak een screenshot van de outfit, stuur hem voor donderdag 5 november 17:00 uur op naar competition.nl@sulake.com en wie weet win je met jouw outfit wel een zeldzame bioscoop stoel. De allerbeste wint ook nog eens een maand HC en maakt ook kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Competitie 4:
De meest modieuze sportlook. Maak een screenshot van de outfit, stuur hem voor zaterdag 7 november 17:00 uur op naar competition.nl@sulake.com en wie weet win je met jouw outfit wel een zeldzame bioscoop stoel. De allerbeste wint ook nog eens een maand HC en maakt ook kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Competitie 5:
Dé mode van 2010. Maak een screenshot van de outfit, stuur hem voor zaterdag 7 november 17:00 uur op naar competition.nl@sulake.com en wie weet win je met jouw outfit wel een zeldzame bioscoop stoel. De allerbeste wint ook nog eens een maand HC en maakt ook kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Competitie 6:
Organiseer een modeshow. Vrijdag 13 november tussen 16:00 en 17:00 zal Crowley catwalks met de tag 'habbo fashion awards' afgaan. Daar gaat hij op zoek naar de 5 beste modellen. Dit hoeven niet per se kamer eigenaars te zijn. Deze vijf modellen winnen ieder een maand HC, een zeldzame bioscoopstoel en maken ook kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Competitie 7:
Catwalk Challenge. In dit bericht kon je al lezen dat het eraan zat te komen. Hoe het precies werkte wisten we nog niet, nu weten we dat wel! Ga naar de eerste kamer, vraag daar aan Tim Gunn de eerste opdracht, volg zijn instructies en je zult 'de finish' halen. Vul uiteindelijk het antwoord op de eindvraag in op deze pagina en misschien ben jij wel één van de vijf winnaars die ieder een maand HC en een zeldzame bioscoopstoel winnen. Daarnaast maken zij kans op die unieke badge en gesigneerde trofee.

Ohja, voor dat ik het vergeet! Wat zijn de Habbo Fashion Awards zonder de Neon en Habbowood meubels in de catalogus? Helemaal niks! Daarom vind je ze nu tot en met 16 november 10:00 in de catalogus

8 opmerkingen:

  1. er staat een spellingsfout in:
    Vandaag ik de zoektocht gestart naar de 5 beste mode designers en de 5 mooiste modellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. er staat vandaag ik de zoektocht gestart
    het moet zijn: vandaag ben ik de zoektocht gestart ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. of: vandaag is de zoektocht gestart.

    maarja,
    geweldig bericht! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nice vogel ;) + Marco

    Greets Arash ;)

    Voeg me nieuwe acc toe : -Buschauffeur !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lol graet ;D egt gooie berict

    BeantwoordenVerwijderen
  6. cool zeg
    die fashion show/awards

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010