01 november 2009

Up-to-badge week 44!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

De meest opvallende nieuwe badges deze week zijn de nieuwe karma badges. Ze zullen binnenkort (waarschijnlijk met V40) te behalen zijn door o.a. je dier te voeren, te respecteren en met ze te spelen.


(Klik op de badges voor een vergroting)
Dit is niet het enige voor Habbo Engeland want er zijn nog meer badges gespot. De zwarte en gele cirkels zeggen ons dat ook dit Habboween badges zijn.
En ook deze twee badges zijn voor Habbo Engeland. Waarschijnlijk ook voor Habboween competities maar dan zonder Vitesse cirkels (zwarte en gele cirkels voor als je hem niet snapte) eromheen.
Voor Habbo Italië is er een nieuwe badge geüpload voor een nieuwe infobusparter.

Voor Habbo Noorwegen is er een badge geüpload met een badeendje. Het is nog onbekend waarvoor deze gebruikt gaat worden. Spectaculaire badge hé..?
Ten slotte nog even dit. Meerdere badges zijn sinds deze week niet meer 'online'. Je hebt ze nog wel maar ze laden niet meer en dit is wat je dan krijgt:

Het gaat hierbij om de volgende badges:
  • Habbo Examen Wiskunde
  • Habbo Examen Scheikunde
  • Habbo Examen Safety
  • Habbo Examen Nederlands
  • Habbo Examen Aardrijkskunde
  • Online tijd level #2
  • Online tijd level #3
  • Online tijd level #6
Een moderator vertelt mij dat het een bug is en dat ze werken aan een oplossing.

Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

1 opmerking:

  1. ik heb geen last van de bug, bij werken de examen badges allemaal!

    Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010