10 november 2009

Eerste MTV awards uitgedeeld

In Habbo Frankrijk en Habbo Duitsland zijn vandaag de eerste awards aan Habbo's uitgereikt die je kon winnen door te stemmen en winnaars goed te voorspellen. Bij het stemmen werd telkens vermeld dat er 1000 zilveren MTV awards zouden worden uitgereikt aan 1000 willekeurig gekozen Habbo's en dat er 100 gouden MTW awards zouden worden verloot onder alle Habbo's die de uitslag goed voorspeld hadden. Dit bleek moeilijker dan gedacht want er was slechts één Habbo die de uitslag volledig goed had voorspeld; theo9520 voor Habbo Frankrijk.
Omdat ze één winnaar te weinig vinden, hebben ze besloten alle Habbo's met 6 of 7 categorieën goed voorspeld ook te belonen met een gouden MTV award. In Habbo Duitsland waren er wel een hoop goede inzendingen maar na nader onderzoek bleken deze ingestuurd te zijn nadat op MTV de uitslag te zien was. Daarom hebben ze besloten de 100 gouden MTV awards óók willekeurig te verdelen over Habbo's die hebben gestemd op hun favorieten.
Waarschijnlijk worden de MTV awards in Habbo Nederland/België nog deze week uitgedeeld. Je kunt natuurlijk zelf ook al kijken of je kans maakt. Dit waren de winnaars:

* Best video: Beyoncé
* Best female: Beyoncé
* Best group: Tokio Hotel
* Best European act: maNga
* Best male: Eminem
* Best new act: Lady Gaga
* Best alternative: Placebo
* Best World Stage Performance: Linkin Park
* Best song: Beyoncé 'Halo'
* Best rock: Green Day
* Best urban: Jay-Z
* Best live act: U2
(De dikgedrukte categorieën zijn de categorieën die je op Habbo kon voorspellen)
Heb jij een kans om te winnen?

Update: in Habbo Brazilië/Portugal zijn vandaag ook de awards uitgedeeld. Ook hier zat de winnende voorspelling er niet tussen. Omdat ze weg moeten kan je op deze pagina je Habbonaam intypen en maak je kans op 1 van die 100 gouden MTV awards.

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010