20 november 2009

Beleef opnieuw de wonderen van Alhambra

Alhambra keert opnieuw terug in Habbo. Met deze comeback komen ook twee nieuwe meubels en 2 nieuwe competities naar Habbo. De twee nieuwe meubels zijn de Alhambra paleismuur (3 credits) en de Alhambra tegel (3 credits). Samen met de overige Alhambra collectie staan ze tot 30 november 10:00 in de catalogus.

Competitie 1: Bouw mee aan het paleis
Er moet een nieuw paleis worden gebouwd en daar kan jij aan mee helpen. Maak een kamer en richt deze in met de Alhambra meubels. Voeg je kamer toe aan de Alhambra etage door de tag alhambra aan je kamer te geven. Stuur een screenshot van je kamer voor 27 november naar competition.nl@sulake.com. Alle Habbo's die mee hebben gedaan zullen een schatkist badge ontvangen.



Competitie 2: Alhambra-vervolg verhaal
Heb jij een talent voor het schrijven van spannende verhalen? Dan is dit hét moment om door te breken! Stuur via het competitieformulier op deze pagina een spannend verhaal op met een open einde. Vanaf maandag tot en met vrijdag zal iedere avond op de homepage het spannendste verhaal worden geplaatst. De vijf winnaars winnen iedere 3 perzische pilaren en een schatkist badge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010