20 november 2009

Up-to-badge week 46/47!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Vorige week is up-to-badge komen te vervallen omdat er slechts 3 nieuwe badges waren gespot. Deze week heeft Habbo haar achterstand weer ingehaald en hebben we weer een volle bak.

We beginnen met nieuwe badges voor Habbo Nederland / België. Waarvoor ze zijn is nog onbekend.

Ook deze twee badges zijn nieuw voor Habbo Nederland / België. Het gouden hartje met een slotje erin, is waarschijnlijk voor de Habbo's die een bijdrage hebben geleverd aan de vernieuwde Safety pagina en de '4-badge' is een badge die behoort bij een campagne van Dance4Life (bron: Habbies)
Voor de Twilight New Moon film zijn 9 badges geüpload. Ze zullen internationaal worden gebruikt. Je hebt er misschien al een aantal gezien in Habbo want je hebt er al een aantal kunnen winnen.
<-- level 1. Te winnen met Trivia Quests.
<-- level 2. Te winnen met deze competities.
<-- level 3. Badges voor de grande finale?
Deze week is er ook een nieuwe karma badge bijgekomen. Het heeft iets te maken met je naam, misschien dat je binnenkort je Habbo een nickname kunt geven?
Voor Habbo Italië zijn 2 verjaardagsbadges geüpload ter gelegenheid van haar 6e verjaardag.
Ook Habbo Australië heeft wat te vieren, namelijk haar vijfde verjaardag. Daarom ook voor hen 2 nieuwe badges.
De volgende badges zijn allen voor campagnes in Habbo:
Habbo Frankrijk, onbekend waarvoor deze gebruikt gaan worden.
Habbo Denemarken, gebruik voor campagne 54 rechten van het kind. De blauwe badge is voor de eerste 5000 Habbo's die lid worden van de 54 groep.
Habbo Engeland, gebruik voor campagne van Ice Age.
Habbo Engeland, gebruik voor campagne van BBC Bully Proof. Win de zilveren badge door lid te worden van de BBC Bully Proof groep.
Deze twee badges zijn ook nieuw en zullen internationaal gebruikt worden. Zoals je ziet, zie je op de linker badge het hoofd van de hygiëne inspecteur en op de rechter het hoofd van de personal coach.
Een vierde MTV badge (MTV badge 1 / MTV badge 2 / MTV badge 3) is er deze week ook nieuw bijgekomen. Hij is geüpload voor Habbo Spanje.
En ten slotte is er nog een leuke nieuwe badge voor Habbo Brazilië / Portugal. Popcorn en cola, dit moet iets met een film te maken hebben.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

3 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd naar de Nederlandse campagnes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Neon-Badges zijn voor een Comedy Evenement.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zouden die 4 badge's met die Habbo's erop niet voor de nieuwjaars winnaars zijn?

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010