06 november 2009

Vaarwel oude client

We hadden in dit artikel al wat plaatjes gevonden, maar nu gaat het dus echt gebeuren. Het oude hotel gaat verdwijnen! Dat betekent dat we het hoteloverzicht, de grote hand (met meubels) en het laadscherm nooit, maar dan ook nooit meer zullen zien! Deze onderdelen van het Oude Hotel wil Habbo niet helemaal laten verdwijnen en daarom hebben ze speciaal 3 meubels ontworpen. Namelijk een hand, laadscherm en hoteloverzicht! Ze blijven nog tot en met 6 november 10:00 uur in de catalogus. En als je lid wordt van deze groep een echte Hardcore Habbo badge! Zo kan je altijd laten zien dat jij het Oude Hotel nog hebt meegemaakt! En of dat niet genoeg is organiseert Habbo een competitie. Het is aan jou de taak om een virtuele wave te maken met je vrienden. Stuur een YouTube filmpje op naar competition.nl@sulake.com en wie-weet win jij wel 1 van de zoveel Grote Hand badges!

Update: De Hardcore Habbo badge is uitgedeeld aan alle Habbo's die zich voor maandag 2 november 10:00 hebben aangemeld.

Update van Vogelpoep:
de grootste virtuele wave staat nu op youtube. Klik op 'de Hand' op de groepspagina of ga direct naar de afspeellijst. Zit jouw wave erbij? Die van mij wel!

4 opmerkingen:

  1. jmmr dat de oede habbo weg gaat, en dan ok dit nog. Als we dalijk net aan de anderen habbo gewend zij komt er nog een nieuweren :_}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tja we kunnen niet meer terug

    BeantwoordenVerwijderen
  3. helaas niet nee. En binnenkort komt een nog groter afscheid...

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010