10 november 2009

Het pixel doolhof!

In Habbo Engeland start binnenkort het Pixel Doolhof! Het is eigenlijk gewoon een doolhof, dat uit 4 delen bestaat (zie afbeelding hiernaast). Het is de bedoeling dat je zorgt door dit doolhof te komen. Maar er is meer. Omdat Habbo Engeland geen zin heeft om dit doolhof te maken, laten ze het de Habbo's zelf doen! Het eerste thema dat gebouwd gaat worden, is het onder water deel. Speciaal hiervoor staan alle bensalem meubels opnieuw in de catalogus. Van alle inzendingen wordt de beste uitgekozen. De winnaar wint een trofee, 50 cr's en een troon! Voor de 10 winnaars die daarop volgen, heeft Habbo Engeland een gesigneerde kaart door Ludus en Lost_Witness (2 staff leden uit Habbo Engeland). Hun kamers worden natuurlijk ook gebruikt in het doolhof.

Update: Het eerste deel van het pixeldoolhof is open! Het werkt als volgt: je wordt in een team van 6 Habbo's geplaatst. Daarmee moet je opdrachten voldoen. Wanneer je dat goed doet, krijg je een pixel eend en 5 seconde de tijd in het doolhof. Hoe meer eenden je hebt, hoe meer tijd je krijgt. Simpel toch? En als jij mee wilt doen, moet je even naar de groep gaan. Onderaan staat een plakbriefje met daarop: CLICK HERE. Elke 15 minuten voor een nieuw potje, wordt dit een link waar je op kan klikken. De eerste 6 Habbo's die dit doen, zijn het nieuwe team. Veel succes!

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010