07 november 2009

Up-to-badge week 45!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Helaas zijn er deze week niet veel nieuwe badges bijgekomen. Niks aan te doen maar misschien dat er volgende week dan weer extra veel zijn. We zullen het zien.

Één van de vijf nieuwe badges is een badge voor Habbo Brazilië/Portugal voor een campagne van Sony Ericson.

Nummer twee en drie zijn beide voor Habbo Australië. Ook deze horen bij campagnes. Links is een badge voor SOSO en rechts is een badge voor Web Warriors. Je kan trouwens ook in de homecatologus in Habbo Australië twee gratis SOSO stickers ophalen (klik en klik).
En ook nog nieuw deze week zijn 2 badges voor Habbo Engeland. De badeendjes badge van Habbo Noorwegen van vorige week was niet goed genoeg dus hebben ze er zelf één geüpload. Hij is gemaakt voor de winnaars van het pixel doolhof. De vuur badge is een badge die je kon winnen met deze competitie.
Dat was hem (al) weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

PS: wil jij weten welke badges er in Habbo Nederland/België zijn uitgegeven, de aantallen en hoe je deze ooit hebt kunnen winnen? Je vindt het allemaal in dit forumbericht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010