01 oktober 2009

LASGO bezoekt Habbo Nederland

Habbo Nederland schijnt het trucje van Habbo Engeland nu toch ook onder de knie te hebben. Habbo Nederland gaat namelijk voor de 3de keer in vrij korte tijd, een VIP-gast uitnodigen in het Hotel! Dit keer is het de zangeres LASGO die ons Hotel op stelten gaat zetten. Wanneer ze precies komt, is nog niet bekend. Er zijn slecht een aantal plaatjes gevonden en haar Habbonaam is gevonden. Namelijk: VIP-LasgoJelle.

Hieronder enkele gevonden afbeeldingen.




Update: Sinds vandaag ik bekend wanneer LASGO in Habbo Nederland zal vershijnen. 8 oktober tussen 4 en 5 uur 's middags vind je haar in de star lounge van Habbo hotel. Via deze link kun je naar de officiele site van LASGO.

6 opmerkingen:

  1. Wel beetje rare foto's voor op de Habbo homepage :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 3dwergham.stertjes26 september 2009 om 15:37

    *kuche kuche* Van wie heb je dat nieuws? *kuche kuche* Meschien leuk om erbij te zetten van wie het is *kuche kuche* Knipoog knipoog*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. k vindt het best raar dat sommige sterren van die korte broekjes aanhebben. Bij Lasgo zie je het op de foto en Lady Gaga doet het ook.
    Zo lelijk. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekker vogelpoep XD



    (Je hebt gelijk hoor)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze heeft een raar hoofd XD En jullie kijken alleen naar wat er onder der hoofd zit.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010