18 oktober 2009

Up-to-badge week 42!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd Vogelpoep jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges maar omdat hij vermist is, is ie dit keer door mij (Marco.11) samengesteld. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

We beginnen deze keer met een verjaardagsbadge. Deze is voor Habbo Zwitserland / Oostenrijk ter gelegenheid van alweer hun 8e verjaardag die zij afgelopen donderdag vierde. (Ben jij die dag even online gekomen in Habbo Zwitserland / Oostenrijk? Dan ben je nu een badge rijker!)

Nog een tweede nieuwe badge voor Habbo Zwitserland / Oostenrijk is een Schreib Werkstatt (schrijf workshop) badge. De competitie was om d'r één te ontwerpen en uit de 3e mooiste badges werd de allermooiste gekozen die ontworpen is door Zipfeli.
Voor Habbo Denemarken is er ook een nieuwe badge geupload. Deze badge is ter gelegenheid van de komst van Habbo Mall (maar dan met een andere naam) naar Habbo Denemarken.
MTV blijft actief in Habbo. Speciaal voor Habbo Portugal / Brazilië is al weer de derde (klik en klik) MTV badge geüpload. Waarschijnlijk heeft het wat te maken met MTV2.
Ook voor Habbo Frankrijk nog een nieuwe badge! Het lijkt erop dat het een Gay Pride badge is, aangezien ie erg op een eerdere Gay Pride badge van Habbo Noorwegen lijkt (klik).
En ook deze badge is nieuw voor Habbo Frankrijk. Hij lijkt op een oude trofee badge van Habbo Frankrijk maar hij is toch iets anders.
En ten slotte nog een badge voor Habbo Spanje. Het lijkt erop dat deze voor een campagne is.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week. Hopelijk is Vogelpoep er dan weer!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: marco.11@habbospot.nl

2 opmerkingen:

  1. Het is geen gay pride! Ik heb het even door zitten lezen op habbo.fr (3 jaar frans heeft toch nog iets geholpen) en het zijn badges die je kunt verdienen door te bewijzen dat jij de beste vriend bent die in habbo fr te vinden is.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010