31 oktober 2009

Competitie: Verzin een verhaal

In deze strip kon je lezen dat ik nog steeds niks heb vernomen van mijn teamleden... Maar hoe denk jij eigenlijk dat het verhaal gaat aflopen? Als ik eerlijk ben, heb ik nog geen idee. Maar misschien weet jij wel wat er gaat gebeuren? Misschien pakken wij die Oude man op of blijkt hij een huurmoordenaar te zijn! Je weet maar nooit... Stuur jouw verhaal op naar . De 2 mooiste verhalen winnen elk twee Antieke stoelen. De winnaars worden bekend gemaakt op 31 oktober!

Update: De winnaars zijn bekend! En dit zijn ze geworden:

Verhaal van dalek104
Die oude man was heel alleen want zijn vrouw was al 15 jaar dood. Toen heeft hij aan de duivel zijn ziel verkocht. Nu heeft hij magische krachten, hij gebruikt die om Habbo's in de val te lokken. Want dan voelt hij zich niet zo alleen. Hij neemt ze gevangen en behandelt ze dan goed. Maar als ze vragen of ze vrij mogen pakt hij zijn pixelsplijter en martelt ze. Jij ontdekt dat in het archief van Habbo dat zijn vrouw dood is en dat hij krachten heeft. Je gaat naar hem toe en praat met hem, het gaat zo goed dat hij kalmeert en jou team vrijlaat. Onder de voorwaarde dat jij elke zaterdag middag bij hem thee komt drinken.

En de laatste winnaar:
Verhaal van Pieter-basi3
Marco.11 stuurt de hygiëne inspecteurs op de man af maar de man stopt ze met zijn rode lazer ogen. Daarna komen de super bots in de catalogus. De oude man gebruikt een spreuk waardoor alles omdraait. Nu zijn het dus stob's die in plaats van de oude man, het hoofdkantoor van Habbospot aanvallen. Marco.11 haalt zijn samurai-badge uit zijn broekzak en leert de stob's een lesje. Ze worden allemaal afgemaakt en Marco.11 wint. Hij gaat naar het huis om de teamleden nu eindelijk eens op te halen. Maar daar komt hij de oude man tegen. Marco.11 maakt een mooie draai, springt op een trampoline, maakt een salto en beland zo op de trap van het verlaten huis. De oude man komt al achter hem aan, maar Marco slaat met zijn zwaard de deur open. Hij stormt naar binnen en valt door een valkuil. De oude man gaat achter hem aan de valkuil in. Zijn huid slijt weg door het glijden een een skelet blijft over. Uiteindelijk valt Marco in een kamer met allemaal halloween meubels van 2008. Hij rent weg voor het skelet. Uiteindelijk valt hij door een raam. Door uit het raam te vallen, komt hij op een kerkhof aan. Marco shuift snel een crypte onder het raam. Het skelet valt ook uit het raam, in de crypte. Marco sluit de crypte snel en het skelet zit gevangen. Hij loopt het tuinhuisje binnen en ziet daar de teamleden, vastgebonden op een stoel die slager muziek aan moeten horen. Het is een enorme kwelling. Marco maakt de teamleden los, maar zij blijken slager-zombie's geworden te zijn! Marco rent naar buiten, maar zijn teamleden rennen net zo hard. Omdat Marco al uitgeput was van al het vechten, valt hij doodmoe neer. Maar dan, de klok van Habbo slaat 7 uur. Het hotel gaat open. De zon begint te schijnen en de leden worden weer normaal. Er valt een fel licht op het huis, en alles vliegt in brand. De teamleden kunnen zich niks meer herinneren en alle sporen zijn weg. Iedereen is die nacht vergeten, behalve Marco.11. Alleen hij weet hoe het zit...
Stuur mij een vriendenverzoek en jullie ontvangen de prijzen deze week.

Update: De prijzen zijn uitgedeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010