29 oktober 2009

Veiligheid, veiligheid en nog eens veiligheid!

In Habbo Singapore hebben ze een hele slimme manier om het hotel veilig te houden!Ze hebben namelijk bij het kopje 'safety' een groep waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Daarbij zijn 5 handige tips:


1. Bescherm je persoonlijke informatie. Houdt je hele naam, adres, telefoonnummer en schoolnaam geheim zodat niemand je kan scammen of in gevaar brengen.

2. Houdt je habbovrienden als pixels. Spreek nooit af met mensen die je alleen kent van het internet. Als iemand je vraagt om af te spreken, zeg dan 'Nee, dankje!' en vertel het tegen een ouder of vertrouwde volwassenen.

3. Wees niet bang om te praten. Als iemand je ongemakkelijk of bang maakt in Habbo, geef hem dan aan via het vraagteken.

4. Gebruik de webcam niet. Je hebt dan geen controle over foto's en webcam video's als je ze deelt over het internet en je kan ze niet terug krijgen. Ze kunnen aangegeven worden, overal geplaatst en je verdrietig maken. Voordat je een foto plaatst, vraag jezelf af of voor gek zou staan als je moeder het zag.

5. Wees een slimme internetgebruiker. Websites over gratis meubels, gratis credits, 'nieuwe habbo hotels' of staff homepages zijn allemaal nep en om achter jouw wachtwoord te komen. Vertel en geef ze nooit dingen van jezelf en download nooit iets van zo'n site; dat kunnen namelijk keyloggers of virussen zijn!

We weten dat natuurlijk allemaal wel, maar er is ook een hele leuke game die je op de safety pagina kan spelen. Daarbij ben je een Habbo (zoals gewoonlijk) en je moet kiezen wat je doet. Habbo vertelt je dan of je het goed doen of niet (en waarom niet).

Bezoek dus een keer de safetytips-groep!

1 opmerking:

  1. Volgens mij met dat spelletje komt erlke week 1 bij want ik kom steeds niet verder met 1: The Scammer

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010