14 oktober 2009

Vredesmars in Habbo

Eens per jaar, op 21 september, is het dag van de vrede. Op deze dag wordt er een dag lang geen oorlog gevoerd op de hele wereld en er over na gedacht.

Daarom doet Habbo daar dan ook wat mee. Samen met War Child gaat Habbo een vredesmars houden in ons hotel. Op de dag van de vrede, tussen 4 en 5 uur 's middags kun jij mee doen met de vredesmars. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden via dit formulier, helemaal onderaan. En niet alleen de Habbo's die zich aanmelden en de Habbo Staff loopt mee, maar ook 2 vip gasten! Namelijk Jetske van den Elsen en Lisa Wade. Om 4 uur zullen zij in het Theater de vredesmars feestelijk openen. Ongeveer een kwartier later begint de vredesmars. De Habbonamen van Lisa en Jetske zullen zijn: VIP-Jetske en VIP-LisaWade.
Vorig jaar liepen er maar liefst 10.278 Habbo's mee aan de vredesmars. Dit jaar gaan ze natuurlijk proberen dat record te verbreken. Ben jij er ook bij?

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010