27 oktober 2009

Habbo versie 39

Vandaag is er een nieuwe versie geland in Habbo Engeland, namelijk versie 39! Laten we even gaan kijken wat er vernieuwd is.

Homepage
De homepage is vernieuwd. Net zoals in versie 32 heeft de homepage een nieuwe layout gekregen. Deze keer met het nieuwe hotel overzicht erop!
Hoteloverzicht
Zoals ik hiervoor al zei is het hoteloverzicht veranderd! Nu geen apart hotel meer voor elk land, maar een hotel voor elk land! Zoals je ziet zijn er verschillende openbare ruimtes in verwerkt zoals Habbo Lido, Picnicweide, Park 'De Orient' en nog een paar.



Habbo News
Vanaf nu kan je ook het laatste Habbo nieuws in Habbo bekijken. Als je namelijk naar het hoteloverzicht gaat verschijnt automatisch rechts een schermpje (wat ook bij je minimail gebeurt) waarop je het laatste Habbo nieuws ziet.
Het Habbo News is veranderd qua kleuren. Het valt bijna niet op maar een paar kleuren zijn lichter geworden en het kruisje is veranderd.

Nooduitgang
Nooduitgang? Ja, een nooduitgang! Habbo heeft namelijk een nieuwe knop (rechtsbovenin) waarmee je direct de kamer uitloopt en naar het hoteloverzicht gaat. Handig niet?

Volume settings
Vind jij die Habbo geluidjes irritant, of wil jij ze juist horen? Vanaf nu kan je het volume harder of zachter zetten. Als je op je Habbo hoofd klikt zie je 'Settings' staan en daar kan je het aanpassen.

Help
Ook de 'Help' knop is aangepast. Nu kan je iemand aangeven die in je kamer is met een speciale knop. Hieronder zie je de screenshots met hoe het gaat.

Trax pop-up
Als je flash player niet de goede versie heeft, kan je de Trax muziekjes niet horen in Habbo. Nu geeft het ook een melding dat je Flash player moet updaten.
Update: V39 is nu ook in Habbo Nederland!!

11 opmerkingen:

  1. nee bedankt die versie hoef ik niet maar het moet maar dit is echt saai ik vond het wel grappig en die is ook zo'n kinderachtig die oude was niet zo kinderachtig en het is overdreven
    kortom ik haat het nieuwe overzicht

    ps ik vind het wel leuk als nieuwe inlog pagina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop niet dat ze het hoteloverzicht veranderen. Ieder hotel heeft zijn eigen unieke hoteloverzicht... dat mag niet weg! Voor de rest zijn het wel prima aanpassingen. Ik hoop ook dat de bots als huisdier ofzo komen. =)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 3dwergham.stertjes27 oktober 2009 om 14:51

    Is dat hoteloverizcht staat dat oude zwembad (Ben de naam kwijt) Meschien komt hij wel terug :o

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je een account wilt maken dat is ook hellemaal veranderd

    BeantwoordenVerwijderen
  5. UPDATE: v.39 is geland in Habbo NL

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is nu ook in habbo NL ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. marco ik was eerder dan jou maar het is niet gek ik ben er aan verslaafd

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je bedoelt rooftop rumble

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010