28 oktober 2009

Nieuwe Habboween-competities

Sinds dat Habbo bezeten is, gebeuren er allemaal vreemde dingen in ons hotel. Zo blijkt nu plotseling dat Lothari zwanger is van een kroko? Maar naast de 2 competities die Habbo eerder heeft gestart, zijn er nu 2 nieuwe competities te doen voor de Habbo's:

Maak een Habbo-versie van jouw favoriete Horror film:
Je leest het al aan de naam. De bedoeling is dat je een pixelart, strip of filmpje maakt van jou favoriete horror film in Habbo stijl. Uit alle inzendingen worden 10 winnaars gekozen. Zij winnen allemaal een orgel des doods en een 'toetsenbord badge'!

Neem je schreeuw op!
Deze competitie gaat net iets anders. Het is namenlijk de bedoeling dat je iets bij de hand neemt waarmee je kan opnemen, zoals een microfoon, en daarin zo hard schreeuwt als je maar kan! Sla je schreeuw op als mp3, wav of wma en stuur deze op naar Habbo. Weer zullen de 3 beste uitgekozen worden. De winnaars winnen alle 3 een orgel des doods en een 'alien badge'. Ook worden de winnaars op Habbo radio uitgezonden!
Omdat de Habbo's zo fanatiek zijn geweest in het Horror hotel, staat nu ook het antiek venster in de catalogus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010