05 oktober 2009

Verslaggever worden voor de nieuwe nieuwsbrief

Je hebt in dit bericht al kunnen zien dat versie 38 is geland in Habbo Nederland. Maar nu krijgen we ook een nieuwe nieuwsbrief! Vanaf nu wil Habbo dat de nieuwsbrief volstaat met zelfgeschreven sappige artikels over de nieuwste, hotste dingen. En die artikels mag jij dus gaan schrijven!


Een redactie-kamer is natuurlijk hartstikke belangrijk als je verslaggever bent. Daarom staan alle executive-meubels en Laptop-tafel, Prikbord en Glanzende vloer weer in de catalogus. Wees er snel bij, want deze meubels gaan op 19 oktober om 10.00 weer weg.

De eerste activiteiten voor de nieuwe nieuwsbrief zullen morgen pas komen, maar Habbo vraagt je om alvast een redactiekamer te bouwen als voorbereiding. Zodra de eerste activiteiten binnen zijn houden wij je op de hoogte!
Habbo heeft ook nog een paar leuke prijsjes, namelijk een aantal enorme gesigneerde Habbo posters die je kan winnen. Habbo vertelt hier later meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010