24 oktober 2009

Up-to-badge week 43!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houdt Vogelpoep jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges maar omdat hij nog steeds vermist is, is ie dit keer door mij (Marco.11) samengesteld. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

We beginnen met de badges voor Habborazzi voor Habbo Nederland / België. Twee weken geleden konden jullie hier al zien welke badges de winnaars zouden krijgen maar inmiddels zijn deze allemaal wat aangepast en ook zijn de kamer van de week badge en de typowinnende artikel badge nu gespot.

http://images.habbo.com/c_images/album1584/NL008.gif Typowinnende artikel
http://images.habbo.com/c_images/album1584/NL009.gif Gossip by Evert Beltegoed
http://images.habbo.com/c_images/album1584/NL010.gif Habbo & Habbo
http://images.habbo.com/c_images/album1584/NL011.gif Habbo's Hottest
http://images.habbo.com/c_images/album1584/NL012.gif Kamer van de week
http://images.habbo.com/c_images/album1584/NL013.gif Habbo Sport
Ook nieuw deze week voor Habbo Nederland / België is de So You Think You Can Hab Hop overwinningsbadge. Alle finalisten ontvingen al sowieso deze badge maar in de spetterende finale bleken The Daytrippers toch echt de beste te zijn! De vijf leden van deze dance crew winnen hiermee nog eens deze, speciaal voor hen ontworpen, badge.
Voor Habbo Frankrijk zijn er twee Smackdown vs Raw badges geüpload. Ze zijn voor een campagne van dit worstel evenement.
Misschien een drietal badges die te maken hebben met het nieuwe hoteloverzicht? Ze zijn in ieder geval geüpload voor Habbo Brazilië / Portugal dus de kans is klein dat we ze ook in 'ons hotel' tegen zullen komen.
Ook veel nieuw badges voor Habbo Finland. Vier stuks maar liefst. Alleen van de derde (van links) badge weten we waarvoor deze is, namelijk voor een campagne van Libresse.
En zoals gewoonlijk kan Habbo Spanje natuurlijk niet in deze reeks vergeten worden, die wekelijks wel met één of meer nieuw badges komen. Dit keer een badge voor een campagne van Port Aventura, een pretpark in Spanje (wauw, klik hier eens!). Als je inlogt in Habbo Spanje en je gaat vervolgens naar de openbare ruimte 'Port Aventura', dan verschijnt er na zo'n 2 minuten een vragenlijstje, bestaande uit 5 vragen, en als je deze foutloos invult krijg je deze badge.
En tenslotte nog een EF Megaparty badge voor Habbo Spanje. Hoogstwaarschijnlijk ook voor een campagne.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week. Hopelijk is Vogelpoep er dan weer want ik begin me nu toch wel zorgen te maken...
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail:

Bekijk ook eens het Habbo badge overzicht op Habbospot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010