11 oktober 2009

Up-to-badge week 41!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

We starten met 6 nieuwe badges voor Habbo Nederland / België. Deze zijn voor de winnaars die met hun inzending een plekje in de vernieuwde nieuwsbrief hebben gewonnen. Je had ze misschien hier al gezien maar hier zijn ze nog even om je geheugen op te frissen. Hoewel ze nog niet met de juiste code zijn geüpload, kunnen we je ze toch al laten zien!


Welke badge de Kamer van de Week winnaars krijgen is onbekend. Misschien deze of deze??
Ook nieuw deze week is een Bye Bye Big Hand badge. Er was er al één van geüpload (deze) maar nu is er ook een tweede.
Habbo Duitsland heeft een vijftal nieuwe badges. De ES (EastSide) en de WS (WestSide) badge zijn voor winnaars van urban competities. Waarvoor de badges met de sci-fi collectible en de hygiëne-inspecteur erop zijn, zijn onbekend. Dit geldt ook voor de badge met de motorhelm erop.
Nieuwe Garnier badges. Dit maal niet voor Habbo Finland die daar al eerder een campagne voerde, met deze badge. Deze twee badges zijn voor Habbo Spanje voor Garnier Pure.
Ook voor Habbo Canada is er nog een badge geüpload. Deze ter gelegenheid van Thanksgiving, een nationale feestdag in Canada en de Verenigde Staten.
Wat moet je doen? Log in in Habbo Canada, ga naar deze pagina en vul daar 'Pass the Pumpkin Pie' in in het competitieformulier. Je kunt nog mee doen tot dinsdag 13 oktober. (Nee, dit is Pino niet!)
En ook met deze badge kunnen we je helpen.
Wat moet je doen? Log in in Habbo Engeland, ga naar deze pagina en vul daar 'ADVISOR' in in het competitieformulier. Je kunt nog mee doen tot vrijdag 16 oktober.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010